Bayrak
2 Recep 1429
05 Temmuz 2008, Cumartesi
2 Recep 1429
05 Temmuz 2008, Cumartesi
Ayet
Şüphesiz Allah’ın gökleri ve yeri yarattığı günkü yazısına göre ayların sayısı on ikidir.Bunlardan dördü haram aylardır.İşte bu, Allah’ın dosdoğru kanunudur.Öyleyse o aylarda kendinize zulmetmeyin.
Tevbe-36
hadis
Recebin 1.gününde oruç tutmak üç senelik, 2.günü oruçlu olmak iki senelik ve yine 3.günü oruçlu bulunmak bir senelik küçük günahlara kefaret olur. Bunlardan sonra her günü bir aylık küçük günahların af ve mağfiretine vesile olur.
Camiu-s sağir

GİrİŞ Yap

Kullanıcı ismi:
Şifreniz:

Beni hatırla

...........................................
Şifrenizi mi unuttunuz
yoksa hâlâ üye değil misiniz? Hemen Üye Olun

Arama

Gelişmiş arama yap
Hak-dilaram Sözlük

Yürek Yangınları

Online Üye

Şuan Forumda: 28 (2 Kayıtlı ve 26 Misafir) bulunmaktadır.

Online  HAvF & ReCa

Admin :: S.Mod :: Mod :: Yazarlar :: İmtiyazlı Üye
eee
Konu: Organ nakli
Tekil Mesaj gösterimi
güliçe
Yeni Üye

güliçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
Teşekkür aldı: 6 konuda 7 kere
teşekküeler iklimya böyle bi konuya değindiğin için.bence bu konu her açıdan,hem dini hem de etik açıdan tartışılması gereken bir konudur.iki taraflı da zor bir seçim çünkü.bir tarafta ölüme giden ve sizin organlarınızla belkide yaşama tutunabilecek bir can var,diğer tarafta ise organlarının,kendi bedeninin tanımadığı bilmediği insanlara dağılacak olan bir can var..dini hükmünü tam olarak bilemiyorum ama islam alimleri bu konuya sıcak bakıyorlar sanırım.eğer dini hükmü uygunsa ben bağışlamayı isterim tabiki.benim organlarımdan yeni filizler yeşersin,yeni umutlar doğsun isterim..bu konuda bilgisi olanlar varsa lütfen bizlerle paylaşsın ve bizi aydınlatsınlar..
selametle..
eski 31.12.2006, 11:09 güliçe isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)  
Alıntı ile Cevapla   #2

Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 06:59 .